Instore Marketeer

Ballorig, een feestje om bij te werken Enthousiaste creatieve & analytische instore marketeer gezocht voor het leukste speelparadijs van Nederland, België en Duitsland. Ballorig, al 25 jaar de leukste indoor speelparadijs keten voor kinderen, is op zoek naar een enthousiaste instore marketeer die als onderdeel van het super leuke, getalenteerde marketingteam de drijvende kracht zal zijn achter het succes van de Ballorig vestigingen. Actie, verleiden, excellente executie, evenementen, analyses, loyalty, POS, shoppers, horeca. Zijn dit termen waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan ben jij degene die we zoeken.

Dit verwachten wij van jou

Als instore marketeer ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten in onze vestigingen in zowel Nederland, als Duitsland en België. Het is je tweede natuur om bezoekers te activeren en je vindt het een uitdaging hun bestedingspatroon te verhogen. Dit doe je door het opzetten van verleidelijke instore communicatie en het bedenken en uitrollen van een promotie- en activiteitenplan. Samen met het marketingteam maak je de plannen en je voert deze ook uit. Daarbij onderhoud je nauw contact met onze Duitse en Belgische collega's .

Meten is weten. Onze instore marketeer is daarom super analytisch en wil dus graag op basis van business intelligence zijn/haar ideeën onderbouwen.

Functieprofiel

  • Minimaal HBO / WO niveau

  • 3 tot 6 jaar ervaring in trade- en/of retail marketing

  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Duits is een pre.

  • Minimaal 4 dagen per weekbeschikbaar

  • Tactische denker met een hands-on mentaliteit

  • Proactieve instelling en teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een super leuke, enthousiaste en inspirerende werkomgeving met dito collega’s op het hoofdkantoor van Ballorig in Amsterdam. Bij Ballorig doet jouw inbreng ertoe! We geven je alle mogelijkheid om te groeien en stimuleren je om uitdagingen aan te gaan. 

Ballorig heeft de ambitie om in de komende jaren zeer sterk te groeien. Wil jij hieraan bijdragen? Groei dan met ons mee en solliciteer!

Reageren

Stuur je C.V. met motivatiebrief vóór 30-10-2021 naar l.tinneveld@ballorig.nl

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime

Werkschema:

  • ma-vr

Thuiswerken:

  • Nee

Top