Medewerker Marketing en Customer Support

Enthousiaste Medewerker Marketing en Customer Support gezocht voor de leukste en oudste landelijke speelparadijs keten van Nederland, België en Duitsland. Ballorig, de leukste en oudste indoor speelparadijs keten voor kinderen, is op zoek naar een enthousiaste en creatieve medewerkers customer & marketing support die als onderdeel van het marketingteam de drijvende kracht achter het merk Ballorig is. In deze startersfunctie ben je onderdeel van het marketing team en sta jij direct in contact met de gasten, medewerkers uit de vestiging en zijn er veel leermogelijkheden binnen het vak marketing. Kun jij iemand omturnen van klager tot ambassadeur en ben jij creatief in je communicatie, dan is dit een top functie voor jou. Je houdt ervan een spil in het web te zijn en je bent een echte teamplayer. Je bent goed in snel schakelen, houdt je hoofd cool en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent positief en optimistisch en straalt dit uit.

Medewerker marketing en customer support

Enthousiaste medewerker Marketing en Customer Support gezocht voor de leukste en oudste landelijke speelparadijs keten van Nederland, België en Duitsland.

Ballorig, de leukste en oudste indoor speelparadijs keten voor kinderen, is op zoek naar een enthousiaste en creatieve medewerkers customer & marketing support die als onderdeel van het marketingteam de drijvende kracht achter het merk Ballorig is.

In deze startersfunctie ben je onderdeel van het marketing team en sta jij direct in contact met de gasten, medewerkers uit de vestiging en zijn er veel leermogelijkheden binnen het vak marketing.

Kun jij iemand omturnen van klager tot ambassadeur en ben jij creatief in je communicatie, dan is dit een top functie voor jou. Je houdt ervan een spil in het web te zijn en je bent een echte teamplayer. Je bent goed in snel schakelen, houdt je hoofd cool en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent positief en optimistisch en straalt dit uit.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent sterk in je communicatie en weet om te gaan met verschillende scenario’s, waar je dan ook altijd op bent voorbereid. De focus in deze baan zal zich richten op de volgende onderdelen;

· Jij hebt contact met de gasten; telefonisch, per mail en via de social mediakanalen

· Jij boekt en upselt onze kinderfeestjes. Belangrijkste onderdeel van de marketing van Ballorig.

· Jij beheerst de contactbox

· Jij reageert op Facebook reacties en via ander social media kanalen.

· Jij monitort de reviews van onze gasten

· Jij ondersteunt van het Marketingteam

Je bent niet op je mondje gevallen, maar je snapt welke ‘Tone of Voice’ je gebruikt in welke situatie.

 

Functieprofiel:

 • Grote interesse in Marketing
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal, Engels & Duits is een pre.
 • 2,3, 4 dagen per week beschikbaar. Ook in het weekend (thuiswerk)
 • Zelfstandig en stressbestendig
 • Proactieve werkhouding. Een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.
 • Je volgt de trends en ontwikkelingen op online marketinggebied op de voet

 

Wat bieden wij?

 • Markt conform salaris
 • Mogelijkheid om te leren en door te groeien binnen de afdeling.
 • Super leuk team
 • Fantastisch product en dito merk.

 

Ballorig

Ballorig is al 25 jaar de leukste indoor speelparadijs keten van Nederland, Duitsland en België. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in meer dan 50 vestigingen terecht voor een onvergetelijk dagje uit. Bij Ballorig kunnen kinderen samen spelen in een veilige, uitdagende, verantwoorde omgeving. Bij Ballorig vieren jaarlijks meer dan 25.000 kinderen een verjaardagsfeestje.

Ballorig heeft de ambitie om in de komende jaren zeer sterk te groeien. Wil jij hieraan bijdragen, groei jij met ons mee en stap je met ons op deze trein? Reageer dan snel.

 

Reageren

Beschik jij over alle profieleisen en wil je snel aan de slag als marketeer binnen Ballorig? Reageer dan snel en stuur je C.V. met motivatiebrief naar personeelszaken@ballorig.nl

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan, Tijdelijk
Parttime uren: 16-32 per week

Aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

 • Flexibel werkrooster

Ervaring:

 • Klantenservice: 1 jaar (Gewenst)
Top