Kinderfeestje Djambo Kidsplay Zwolle

Ook een kinderfeestje in Zwolle organiseren? Kom voor de verjaardag van jouw kindje naar Djambo Kidsplay/Ballorig, de leukste indoor speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar. Een feestje bij Djambo Kisplay/Ballorig staat garant voor een dag vol plezier! De kinderfeestjes van Djambo Kidsplay zijn nog hetzelfde als voorheen. Hierin is nog niets veranderd. 

Lachende gezichtjes, zelfs voor de ouders, dat is een kinderfeestje bij Djambo Kidsplay/Ballorig Zwolle! Want zelf heb je er als ouder geen omkijken naar! Het enige wat je hoeft te doen is te genieten van de kinderen die aan het genieten zijn. Lekker klimmen en klauteren op een van de vele uitdagende speeltoestellen. Dat is het ideale kinderfeestje bij Djambo Kidsplay/Ballorig Zwolle!

Kinderfeest in Zwolle vieren bij Ballorig

Ieder kinderfeestje in Zwolle bij Djambo Kidsplay/Ballorig is uniek! Telkens weer wordt er een andere jarige centraal gezet en zorgen wij voor een onvergetelijke dag vol plezier. De kids kunnen onbezorgd spelen en ouders genieten van volledige ontzorging. Hierdoor kan jij als ouder lekker met een kopje koffie in het restaurant ontspannen, terwijl de kinderen spelen. Wij regelen alles voor het feestje! Dat is toch ideaal? 

Een leuk feestje, zonder zorgen. Welke ouder wil dat nou niet! Wij dekken een feesttafel, regelen een cadeautje en zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt in de ballenbak, op de speeltoestellen en op de springkussens. Het beste van alles; wij ruimen na het feestje alles weer op. Reserveer nu voor een leuk kinderfeestje in Zwolle. 

Een onvergetelijke verjaardag voor jouw kind

Voor een onvergetelijke verjaardag kom je naar de leukste binnenspeeltuin in Zwolle! Onze feestjes worden het meest geboekt door kids van 3 t/m 12 jaar. Bekijk onze kinderfeestjes op locatie en boek jouw favoriete thema. 

Om jouw verjaardag extra leuk te maken kun je alle thema’s uitbreiden met leuke extra’s. Wat dacht je van een lekker zakje snoep of onze eigen Ballorig sokken als aandenken voor alle vriendjes en vriendinnetjes? Alle uitbreidingen zijn gemakkelijk te boeken tijdens het reserveren van jouw feestje.

unicornfeest

Zwolle kinderfeestje Leeuw

Een dag vol plezier
 • Frites + snack naar keuze + sausjes
 • Onbeperkt limonade
 • Uitzoeken cadeautje in schatkamer (speciaal voor de jarige)
 • Uitleg van de opdracht
V.a. €11,00 per kind
eten en drinken kinderfeestje

Zwolle kinderfeestje Neushoorn

Een dag vol plezier
 • Frites + snack naar keuze + sausjes
 • Onbeperkt limonade
 • Uitzoeken cadeautje in schatkamer (speciaal voor de jarige)
 • Cake versieren of taart
V.a. €12,50 per kind

Reserveer een feestje in Zwolle

Voor de beste voorbereiding ontvangen we jouw reservering graag tot 2 dagen vooraf. Op deze manier kunnen wij alles regelen voor een onvergetelijke dag. Om zeker te weten dat er nog een plekje is voor jouw feest is het natuurlijk aan te raden eerder te reserveren.

Nadat je een reservering hebt gedaan ontvang je van Djambo Kidsplay/Ballorig Zwolle een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangen hebt kun je het beste even contact opnemen met de locatie. 

Spelregels van een reservering
 • Reserveringen vanaf 4 kids
 • Geschikt voor jongens en meisjes t/m 12 jaar
 • Sokken dragen tijdens het spelen is verplicht
 • Minimaal 1 ouder of begeleider van 18+ aanwezig
 • Gratis toegang voor 2 begeleiders
 • Het geboekte tijdstip is de tijdstip van ontvangst. Kom je later, kan het zijn dat de ontvangst later plaatsvindt.
themafeestjes

Vier de verjaardag van je kind in Zwolle

Wil jij dit jaar een makkelijke verjaardag zonder zorgen voor je kindje? Vier het feestje dan bij Ballorig! Hier kan de jarige met al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes heerlijk spelen en alle energie kwijtraken. Met meerdere locaties door heel Nederland is er altijd wel een indoor speeltuin bij jou in de buurt. Kies hieronder je favoriete vestiging of boek direct een kinderfeestje in Assen!

BelgiumGerman